هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

ورود سامانه جدید بارشی به کشور، چهارشنبه

ورود سامانه جدید بارشی به کشور، چهارشنبه کارشناس هواشناسی گفت: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام خواهد بود اما روز چهارشنبه موج جدید بارشی وارد کشور خواهد شد و مناطقی از شمال‌غرب، غرب و غرب سواحل خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز را در بر می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی، وضعیت جوی و آب‌وهوای امروز شنبه 16 دی ماه و روزهای آتی را تشریح کرد و گفت: امروز در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز، تهران، سمنان و خراسان رضوی بارش باران و برف در برخی نقاط وزش باد شدید و در مناطق کوهستانی کولاک برف رخ می‌دهد.

 

به‌گفته رفیعی؛ امروز بیشترین بارش‌ها در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل رخ می‌دهد که هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای این مناطق منتشر شده است و فردا نیز مناطقی از خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان بارش خواهند داشت.

 

کارشناس هواشناسی گفت: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام خواهد بود اما روز چهارشنبه موج جدید بارشی وارد کشور خواهد شد و مناطقی از شمال غرب، غرب و غرب سواحل خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز را در بر می‌گیرد.

 

وی افزود: امروز در مناطقی از جنوب شرق، نوار شرقی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و فردا هم در شرق و جنوب شرق کشور برخی ساعات وزش باد به‌نسبت شدید داریم که موجب گردوخاک در مناطق مستعد می‌شود.

 

رفیعی یادآور شد: فردا یکشنبه در نیمه شرقی کشور دمای هوا بین 5 تا 8 درجه کاهش می‌یابد و مجدداً روز دوشنبه و سه‌شنبه این مناطق افزایش دما را خواهد داشت.

 

کارشناس هواشناسی آب‌های خلیج فارس و دریای خزر را برای امروز مواج و متلاطم اعلام و اضافه کرد: فردا خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای خزر این شرایط را خواهند داشت، روز دوشنبه هم آب‌های خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

 

رفیعی در خصوص شرایط جوی پایتخت توضیح داد: تهران امروز در برخی ساعات ابری خواهد شد و رگبار باران و وزش باد شدید را تجربه می‌کند. بیشینه دمای پایتخت 12 درجه خواهد بود و کمینه دما هم به 8 درجه بالای صفر می‌رسد.

 

وی سردترین مراکز استان را امروز شهرکرد با دمای منفی 7 درجه و کرمان و اصفهان با دمای منفی 3 درجه اعلام کرد و گفت: گرمترین مرکز استان بندرعباس با دمای 27 درجه بالای صفر گزارش شد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار